Camere

Scala Boutique Hotel oferă o varietate de camere și suite excepționale, fiecare cu o identitate și un farmec unic, pentru a satisface toate preferințele și exigențele dumneavoastră. Indiferent dacă sunteți în călătorie de afaceri sau într-o escapadă romantică, camerele noastre vă vor oferi o experiență de neuitat în București.

Camerele noastre sunt amenajate cu atenție la detalii și cu un design sofisticat, pentru a vă asigura confortul și relaxarea pe durata șederii dumneavoastră. Fiecare cameră este numită și decorată într-un stil distinct, oferindu-vă ocazia de a alege o experiență personalizată:

1. Cameră Deluxe: Aceste camere spațioase oferă o atmosferă caldă și primitoare, cu mobilier elegant și facilități moderne. Perfecte pentru o călătorie de afaceri sau pentru cupluri în căutare de romantism.

2. Cameră Premier: Camerele Premier aduc un plus de confort și lux. Designul rafinat, patul king-size și dotările premium vă vor face să vă simțiți ca acasă.
Suite Junior: Suitele Junior sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc mai mult spațiu și intimitate. Cu zonă de living separată, aceste suite oferă o experiență de neegalat.

3. Suite Executive: Aceste suite elegante sunt ideale pentru cei care doresc un sejur de lux în București. Cu facilități suplimentare, spațiu generos și vedere panoramică, veți fi răsfățați pe deplin.

4. Suite Scala: Suitele Scala sunt cele mai excepționale opțiuni. Cu design rafinat, terasă privată și serviciu personalizat, vă oferim o experiență cu adevărat de neuitat.

5. Care came­ră are Wi-Fi gratuit, un TV cu ecran plat, un minibar și o baie privată dotată cu articole­ de toaletă de înaltă calitate­. Indiferent de came­ra pe care o alege­ți, serviciile noastre e­xcepționale și ospitalitatea noastră vor ie­și în evidență.

La Scala Boutique Hote­l, ne propunem să oferim o oază de­ lux în centrul Bucureștiului. Considerați came­rele noastre sanctuarul dumne­avoastră primitor. Selectați-o pe ce­a care vi se potrivește­ cel mai bine și descope­riți eleganța și rafinamentul nostru rafinat!