Facilități

Scala Boutique Hotel este recunoscut pentru a oferi facilități de prim rang, astfel încât oaspeții noștri să aibă parte de o experiență excepțională în inima Bucureștiului. Fiecare aspect al hotelului a fost proiectat cu atenție la detalii pentru a vă asigura o ședere confortabilă și memorabilă. Iată câteva dintre facilitățile noastre deosebite:

1. Restaurant Refined: La Scala Boutique Hotel, avem un restaurant rafinat care servește preparate culinare delicioase și autentice. Bucurați-vă de o călătorie culinară cu gusturi inedite pregătite de bucătari talentați. Restaurantul nostru este locul ideal pentru micul dejun, prânz sau cină, într-un cadru plăcut și elegant.

2. Bar Elegant: Pentru momente de relaxare și socializare, vă așteptăm la barul nostru unde puteți savura băuturi fine, cocktailuri de autor și aperitive. Atmosfera intimă și serviciul prietenos vă vor face să vă simțiți ca acasă.

3. Spații pentru Evenimente: Scala Boutique Hotel oferă spații elegante și bine echipate pentru organizarea evenimentelor speciale, precum conferințe, seminarii, nunți sau petreceri private. Echipa noastră de experți vă va ajuta să transformați orice eveniment într-o experiență memorabilă.

4. Business Center: Pentru oaspeții noștri de afaceri, punem la dispoziție un centru de afaceri complet echipat, unde puteți desfășura întâlniri sau puteți lucra în liniște.

5. Wi-Fi Gratuit: Pentru a vă menține conectați cu lumea, oferim acces Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate.
Parcare:

6. Echipa de concierge ofe­ră ajutor. Aveți nevoie de­ informații despre București sau e­venimente culturale­? Ei sunt acolo.

7. Serviciu de cameră: Oricând e­ste disponibil room service. Comandați mâncare­ sau băuturi din confortul camerei dumneavoastră.

Obie­ctivul Hotelului Scala Boutique? Să ofere­ facilități de calitate pentru un se­jur confortabil în București. Fie că sunteți în inte­res de afaceri sau vă re­laxați, ne propunem să vă satisfacem ne­voile. Așteptăm cu nerăbdare­ vizita dumneavoastră!