Restaurant

La Scala Boutique Hotel, găsiți un colț de rafinament culinar care vă așteaptă să descoperiți aromele și bucatele pregătite cu pasiune și măiestrie. Restaurantul nostru este un loc unde gastronomia devine artă, iar fiecare masă devine o experiență de neuitat.

Bucurați-vă de o călătorie culinară:
Fie că sunteți oaspete la hotel sau doriți să vă răsfățați simțurile cu preparate rafinate, restaurantul nostru vă oferă un meniu divers și inovator. De la micul dejun până la cină, veți găsi opțiuni pentru toate preferințele, de la preparate tradiționale românești la specialități internaționale.

Un cadru plăcut și elegant:
Restaurantul nostru impresionează nu doar prin mâncare, ci și prin ambianța sa. Decorat cu stil și eleganță, este locul ideal pentru întâlniri de afaceri, cina romantică sau evenimente speciale. Servirea impecabilă și atmosfera intimă contribuie la o experiență memorabilă.

Băuturi fine și cocktailuri de autor:
Barul nostru vă așteaptă cu o selecție variată de băuturi fine și cocktailuri de autor, pregătite cu măiestrie de către barmani experimentați. Savurați o băutură răcoritoare înainte sau după masă pentru a completa experiența culinară.

Evenimente speciale și petreceri private:
Dacă aveți în plan organizarea unei petreceri sau a unui eveniment special, suntem aici să vă ajutăm. Cu o echipă dedicată și spații elegante, restaurantul nostru este locul perfect pentru a sărbători momente importante din viața dumneavoastră.

Scala Boutique Hote­l oferă adevărata savoare a Bucure­știului. Suntem încântați să vă întâmpinăm, să vă răsfățăm cu mese gustoase­ și să vă oferim o călătorie gastronomică de ne­egalat în locul nostru elegant și primitor. Vizitați re­staurantul nostru pentru momente me­morabile!